top of page

GRONDBANK ZEEUWS-VLAANDEREN

Grondbank Zeeuws-Vlaanderen BV is gespecialiseerd in het innemen , verwerken en verantwoord en nuttig toepassen van grond. Met ons uitgebreide netwerk bieden wij je altijd en overal een passende oplossing.


Graag ontzorgen we je volledig in keuring, transport en opslag en laten onze kennis en ervaring graag voor je werken. Heb je grond over, of wil je het juist graag hebben? Wil je advies over een partij? Wij kunnen de complete begeleiding voor je verzorgen en denken graag mee.

zeef-sociale media-17.jpg
zeef-sociale media-17.jpg
1-Logo Grondbank Zeeuws-Vlaanderen [kleur].png

Uw grond in deskundige handen, een correcte oplossing gewaarborgd.

AANBOD GROND, ZAND EN BETON- EN MENGGRANULAAT:

INNAME GROND DOOR GRONDBANK ZEEUWS-VLAANDEREN

INNAME VAN:

  • Kleine en grote partijen​

  • Grond zonder partijkeuring (AP04)

  • Grond met spoed

  • Op- en overslag van grond

  • Grond onder certificaat

Grondbank Zeeuws - Vlaanderen is BRL 9335 gecertificeerd en een dochter bedrijf van Nortier Sloop & Aannemingsbedrijf BV
Maagdenbergweg 2 4501 NG Oostburg nortierbv.nl

Iedere partij is anders​

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat

Bedankt voor de inzending!

excavator-bucket-in-dust-cloud-during-building-dem-2021-08-31-16-01-57-utc.jpg

MEER INFORMATIE OVER ONZE GRONDSTOFFEN?

oprit-sociale media-7.jpg

Certificering BRL 9335

Wij zijn specialist in het verantwoord accepteren en toepassen van grond. Ons BRL-certificaat, verleend door NORMEC , geeft u die garantie.
 

BRL9335
Het BRL9335-certificaat borgt de acceptatie en kwalificatie van enkelvoudige en/of samengevoegde partijen. Na kwalificatie passen we deze samengevoegde partij nut
BRL SIKB 9335 is de nationale beoordelingsrichtlijn voor het KOMO® Attest-met-Productcertificaat en het NL-BSB®-certificaat voor grond.


Deze BRL met bijbehorende protocollen beschrijft de werkzaamheden voor het beheer van partijen grond en grondstromen, alsmede de kwalificatie van (gereinigde) partijen en/of grondstromen grond en baggerspecie in het kader van het Besluit bodemkwaliteit. Op basis van de kwalificatie wordt de grond toegepast in de in de Regeling bodemkwaliteit genoemde bodemfunctieklassen achtergrondwaarde, wonen of industrie. Bij toepassingen van grond en baggerspecie in oppervlaktewateren is er geen bodemfunctieklasse in het Besluit bodemkwaliteit opgenomen (Normec Certification, z.d.)

bottom of page