top of page

Breskens | Slopen appartementencomplex Ringlaan: van A tot Z

Bijgewerkt op: 12 mei 2022

In opdracht van Bouw combinatie Driekerck werd in Breskens een appartementencomplex gesloopt. De opdrachtgever koos ervoor om Nortier Sloop & Aannemerij B.V. te betrekken bij alle facetten van de opdracht. Zo konden we met ons divers aanbod aan werkzaamheden terecht op het project om het project te slopen, grondstoffen te sorteren en af te voeren, om uiteindelijk de grond en puin te verwerken voor een nieuw bruikbaar product.

Bij aanvang van het project was het appartementencomplex zoals hierboven afgebeeld gestript en leeggehaald. Het was zoals gezegd: slooprijp.

Het hele appartement is gesloopt door Nortier en alle materialen werden gelijk gesorteerd. De gesorteerde materialen kunnen worden hergebruikt. Het puin blijft in eerste instantie liggen om vervolgens ook te worden bewerkt.

Om ook het gewapend beton te kunnen hergebruiken, worden grote stukken 'gecrushed' om het staal te kunnen verwijderen van het beton.

Met een puinbreker, die Nortier Sloop & aannemerij B.V. ook aanbied voor verhuur, worden de hopen grof puin verwerkt tot gebroken puin.

Recente blogposts

Alles weergeven

MFC Aardenburg | Slopen en heropbouw

Wij zijn druk geweest met het slopen van de oude scholen op de Dreef en Vorsterman en vervolgens met de heropbouw van het nieuwe Multifunctioneel Centrum (MFC) Aardenburg. Foto's volgen later.

Comments


bottom of page